Το επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών αποτελεί την πιο λεπτή και ευαίσθητη περιοχή σε όλο το σώμα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα από την ηλικία των 25 ετών και άνω.

  • MESOJECT EYE CONTOUR

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία όπου επιτυγχάνεται με τη μέθοδο του electroporation σχηματίζοντας μικρο κανάλια στην επιδερμίδα και επιτρέποντας έτσι την είσοδο θρεπτικών ουσιών στη περιοχή γύρω από τα μάτια.

 Τα πεπτίδια, το υαλουρονικό οξύ, η καφεΐνη, το οργανικό πυρίτιο και η βιταμίνη C εξασφαλίζουν τη σύσφιξη, τη σφριγηλότητα, αυξάνουν την υγρασία, μειώνουν τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους, ενώ επίσης δρουν στη μείωση της τοπικής φλεγμονής και του οιδήματος. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι 45 λεπτά και μπορεί να εφαρμοστεί συνδιαστικά και με άλλες θεραπείες προσώπου. 

Τιμή μεμονωμένης εφαρμογής 60€ 

  • 3D EYE TREATMENT

Θεραπεία 3 σε 1.

Διαμαντοθεραπεία-Πρεσσοθεραπεία-Δερμοκαλυντικη θεραπεία ανάλογα τις ανάγκες

Με την δερμοαπόξεση επιτυγχάνεται η αναίμακτη αφαίρεσης της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος μέσω του συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming). Με αυτόν τον τρόπο διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η Πρεσσοθεραπεια ματιών παρέχει μια αίσθηση χαλάρωσης με μικρές δονήσεις, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και ελαφρές πιέσεις και  βοηθά να χαλαρώσει η περιοχή των ματιών , να απαλύνουν οι μαύροι κύκλοι κ οι σακούλες κάτω από τα μάτια, να χαλαρώσουν οι γραμμες συνοφρύωσης και ανακουφίζει τις ημικρανίες.

Στο MEDI FACE οι θεραπείες ματιών μπορούν να εφαρμοστούν συνδιαστικά με όλες τις θεραπείες προσώπου.

Η εφαρμογή για καλύτερα αποτελέσματα γίνεται μία φορά την εβδομάδα για 6 συνεδρίες. 

Τιμή μεμονωμένης εφαρμογής 55€