Γήρανση είναι η σταδιακή μείωση του δέρματος  να ανταποκριθεί στις μεταβολές που συμβαίνουν με το πέρασμα των χρόνων. Η γήρανση αποτελεί μια γονιδιακή συνεχής διαδικασία που εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους. Τα σημάδια γήρανσης δημιουργούνται από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο υπάρχουν πολλές θεραπείες που μπορούμε να κάνουμε ώστε να τα περιορίσουμε.

 

  • ANTIAGE MESO

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία όπου επιτυγχάνεται με τη μέθοδο του electroporation σχηματίζοντας μικρο κανάλια στην επιδερμίδα και επιτρέποντας έτσι την είσοδο θρεπτικών ουσιών στο δέρμα. Αποτελεί θεραπεία αντιγήρανσης και αναδόμησης με βιταμίνες, πεπτίδια, υαλουρονικό και ιχνοστοιχεία. Χαρίζει σύσφιξη, γέμισμα των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενυδάτωση και λάμψη. Μπορεί να συνδυαστεί με δερμοκαλλυντική θεραπεία ρετινόλης και υαλουρονικού υψηλής συγκέντρωσης για άμεσα αποτελέσματα λείανσης και σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

  • 4D THERAPY

Ήπια απολέπιση με μικρό-κρυστάλλους διαμαντιού με στόχο την απομάκρυνση σμήγματος καθώς και νεκρών κυττάρων. Στη συνέχεια γίνεται δείσδυση μεσοθεραπευτικών υλικών όπως υαλουρονικού υψηλής περιεκτικότητας, πεπτιδίων , βιταμινών με την τεχνική των pentapolar RF. Το oval της επιδερμίδας επανέρχεται, οι ρυτίδες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά μια νεανική και σφριγηλή όψη. Προτεινόμενος αριθμός θεραπειών 6-8.

  • MICRONEEDLING LIFT

Με το anti-age cocktail το οποίο περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C , νιασιναμίδη, και τρανεξαμικό οξύ σε συνδυασμό με το dermapen αντιμετωπίζουμε στοχευμένα, (μέσω των μικρό-τραυματισμών) τις βαθιές ή λεπτές γραμμές, τη χαλάρωση και την αφυδάτωση ενός κουρασμένου δέρματος. Το αποτέλεσμα φαίνεται από την 1η εφαρμογή και συνιστώμενες θεραπείες είναι 4-6 εφαρμογές κάθε 15 μέρες.