Η ακμή είναι μια φλεγμονώδης νόσος του δέρματος η οποία προκαλείται από διαταραχή των σμηγματογόνων αδένων. Γίνεται αντιληπτή στο πρόσωπο και τον κορμό, δηλαδή στις περιοχές της ύπαρξης των σμηγματογόνων αδένων.

 

  • ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θεραπεία για κάθε ακνεϊκό πρόσωπο. Αποβάλουμε τους ρύπους με εξαγωγή σμήγματος και ήπια απολέπιση. Σε ένα ακνεϊκό πρόσωπο ο βαθύς καθαρισμός επιβάλλεται κάθε 2-4 μήνες.

  • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ MICRONEEDLING (DERMAPEN

Με ειδικό κοκτέιλ βιταμινών σε συνδυασμό με την μέθοδο του microneedling αντιμετωπίζουμε στοχευμένα μέσω των μικρό τραυματισμών  κάθε βλάβη ενός ακνεικού δέρματος. Μειώνονται οι πόροι και ρυθμίζεται η λιπαρότητα της επιδερμίδας.

  • ΟΞΕΑ

Θεραπεία με άλφα υδροξυοξέα κατάλληλα για ακνεϊκα δέρματα. Το λακτικό οξύ, το γαλακτικό οξύ και το γλυκολικό οξύ σε υψηλή περιεκτικότητα για επαγγελματική χρήση, βοηθούν στην ήπια απολέπιση της επιδερμίδας μειώνοντας την υπέρ έκκριση λιπαρότητας και τους διεσταλμένους πόρους έτσι μειώνονται δραστικά τόσο τα σημάδια όσο  και οι ουλές.

  • LED THERAPY

Είναι μια φυσική, μη επεμβατική διαδικασία, η οποία στις κατάλληλες συχνότητες φωτός, ενεργοποιεί τους φωτουποδοχείς των κυττάρων και ενισχύει την υγεία του δέρματος. Ιδανική θεραπεία για νεότερες ηλικίες με τάση ακμής ή ακμή. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο συχνά μπορεί να εφαρμοστεί και προσδίδει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.