Peeling σώματος

Με το peeling από κόκκους ελιάς και φυσικών ενυδατικών συστατικών  βελτιώνουμε την υφή του δέρματός μας.

Η εφαρμογή γίνεται σε όλο το σώμα ή στην πλάτη ή στα πόδια  με τα ενεργά φυσικά ενυδατικά συστατικά και τις βιταμίνες με απαλό μασάζ για έντονη αναζωογόνηση.

EMS Fraxlipo

Το EMS FRAXLIPO χρησιμοποιεί την προηγμένη FEM εστιασμένη μαγνητική ακτινοβολία υψηλής έντασης, διεγείροντας τους κινητικούς νευρώνες ώστε να υπάρχει εκγύμναση και ενδυνάμωση με ταυτόχρονη λιπόλυση.

30 λεπτά θεραπείας μπορεί να δημιουργήσει 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις.

30 λεπτά αρκούν για την αύξηση της μυϊκής μάζας έως 26%

Απώλεια λίπους έως 18%

Κατάλληλο για γυναίκες και άντρες και θεραπεία σε Γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, βραχίονες κ.α.

Πλεονεκτήματα:

Ασφαλές και μη επεμβατικό

Χωρίς ηλεκτρικό φορτίο ή θερμικό, χωρίς θερμικό φορτίο, χωρίς ακτινοβολία

Εύκολη και άνετη διαδικασία , χωρίς πόνο χωρίς ιδρώτα και άλλες παρενέργειες

30 λεπτά = 30000 μυϊκές συσπάσεις

Κρυολιπόλυση
Το Cryo Sculpt Plus αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες αλλά και τις πιο διάσημες μεθόδους λιποκαταστροφής και οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο που αναίμακτα, ανώδυνα, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο αποθεραπείας και με απόλυτη ασφάλεια αντικαθιστά την «παραδοσιακή» πλέον λιποαναρρόφηση.
Λιποδιάλυση
Το Medi Face εξασφάλισε για εσάς την πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή θεραπεία λιπόλυσης. Μέσα από την καινοτόμο ιατρική τεχνολογία Diode Lipo Laser 4G θα δείτε την σιλουέτα σας να μεταμορφώνεται. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή μόλις από την 1η συνεδρία. Το πολυεστιακό laser 4ης γενιάς, δρα απευθείας στο λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος. Μέσω της εσωτερικής θερμότητας, το Diode Lipo Laser 4G προκαλεί μικροδιέγερση που αυξάνει τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου ρευστοποιώντας τον λιπώδη ιστό. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνει τη λιποκαταστροφή, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενισχυμένη κολλαγονογέννεση. Κλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι η θεραπεία του Diode Lipo Laser 4G ενδείκνυται για την επίμονη – οιδηματώδη κυτταρίτιδα καθώς και για το επίμονο τοπικό πάχος.
Σύσφιξη σώματος με RF

Σύσφιξη σώματος με Pentapolar RF (ραδιοσυχνότητες)

Εκεί που η επιστήμη συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Η νέα τεχνολογία Pentapolar RF (ραδιοσυχνότητες) είναι η επαναστατική νέα μέθοδος για σύσφιξη χωρίς νυστέρι.