Ακμή

Η ακμή είναι μια ασθένεια του δέρματος που εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία σε σπάνιες περιπτώσεις και σε μεγαλύτερες ηλικίες . Οφείλεται κυρίως στην αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ορμονών.

Στο MEDI FACE λαμβάνετε εξαρχής ιστορικό της ασθένειας και των θεραπειών που έχουν εφαρμοστεί.

Δερμαπόξεση

Diamond Peel Therapy

Αποκτήστε γρήγορα και άμεσα λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς επίπονες μεθόδους μέσα από την ευεργετική διαδικασία της βαθιάς απολέπισης με την χρήση της δερμοαπόξεσης/micro dermadrasion με διαμάντι, της Diamond Peel Therapy.

Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες μη επεμβατικές μεθόδους ανάπλασης και καθαρισμού της επιδερμίδας με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Καθαρισμός deep

Στο MEDI FACE ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο για οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου.

Συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες αισθητικής και ιατρικής αισθητικής.

Λευκαντική – White treatment

Η κυριότερη αιτία των δερματικών κηλίδων είναι η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου, ιδιαιτέρως εάν απουσιάζει η αντηλιακή προστασία.

Οι  παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία των μελαγχρωματικών κηλίδων επηρεάζεται και από άλλες αιτίες, όπως είναι η γενετική προδιάθεση, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η λήψη φαρμάκων, αλλά και η λανθασμένη χρήση καλλυντικών και φαρμάκων.

Στο MEDI FACE με την  αξιολόγηση του προβλήματος η θεραπεία είναι εξατομικευμένη για κάθε επιδερμίδα και τύπο δέρματος.

Σύσφιξη προσώπου με RF

Σύσφιξη προσώπου με Pentapolar RF (ραδιοσυχνότητες)

Εκεί που η επιστήμη συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Η νέα τεχνολογία Pentapolar RF (ραδιοσυχνότητες) είναι η επαναστατική νέα μέθοδος για θεραπεία lifting προσώπου, μείωση ρυτίδων και σύσφιξη χωρίς νυστέρι.