Καλάθι
ΩΡΑΡΙΟ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 10:00 – 21:00

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ

Follow Us

Medi Face

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο MEDI FACE οι θεραπείες ενυδάτωσης γίνονται έπειτα από την διάγνωση της επιδερμίδας και την ανάλυση των συστατικών που λείπουν από τον οργανισμό ώστε να γίνει η εξατομικευμένη θεραπεία για το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά. Η αφυδάτωση της επιδερμίδας δεν έχει ηλικία, πολλές φορές και σε μικρή ηλικία υπάρχει έντονη αφυδάτωση είτε γιατί δεν καταναλώνεται αρκετό νερό ημερησίως, είτε γιατί η διατροφή είναι άστατη, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών, ή λήψη διαφόρων φαρμάκων.

1. Η συνηθέστερη εφαρμογή είναι ένα λεπτομερές ντεμακιγιάζ με την χρήση κατάλληλου προιόντος γαλακτώματος ή τζελ ώστε να αποβάλλουμε όλους τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα.

2. ταμπονάρουμε με τονωτική λοσιόν με πεπτίδια ώστε να φέρουμε   το ph της επιδερμίδας σε φυσιολογικά πλαίσια

3. απολεπίζουμε την επιδερμίδα με ειδικά peelings ή μικροδερμοαπόξεση ώστε να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια

4. με ειδικούς ορούς ή αμπούλες κατάλληλες για την κάθε επιδερμίδα με υαλουρονικό οξύ ή βιτ c, ceramides, αλόη κτλ, διασφαλίζοντας την βαθειά απορρόφηση τους  με Υπερήχους στο προσώπο, λαιμό και μάτια

5. ακολουθεί ενυδατική μάσκα ώστε να υπάρξει επιπλέον απορρόφηση των συστατικών στην επιδερμίδα

6. ακολουθεί ενυδατική κρέμα και αντιηλιακή φροντίδα

7. στο τέλος ελέγχουμε ξανά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας όπου το αποτέλεσμα είναι ορατό και το ποσοστό υγρασίας της επιδερμίδας έχει ανέβει τουλάχιστον 5-8 μονάδες

Σαφώς όμως εν μέσω lock down η εφαρμογή στο MEDI FACE δεν είναι εφικτή οπότε οι συνεργάτες μας είναι on line ώστε να σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές και πώς να χρησιμοποιήσετε τα προιόντα που έχετε σπίτι σας ή να σας συστήσει επιπλέον.

Ερωτήσεις:

  • Από ποια ηλικία χρειάζεται η ενυδάτωση;

Από την ηλικία των 15 ετών πλέον λόγω του άνχους και στρες αλλά και των περιβαντολλογικών συνθηκών χρειάζεται απαραίτητα μία ενυδατική κρέμα με αντιηλιακό φίλτρο, ανάλογα την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας.

  • Πόσες εφαρμογές ενυδάτωσης χρειάζεται να γίνουν στο MEDI FACE;

Έπειτα από την διάγνωση και την μέτρηση της υγρασίας της επιδερμίδας το εξειδικευμένο προσωπικό του MEDI FACE σας ενημερώνει πόσες εφαρμογές θα χρειαστείτε, συνήθως από 4-6 συνεδρίες είναι αρκετές ανάλογα το ποσοστό της υγρασίας του προσώπου σας. Η εφαρμογή γίνεται κάθε 7-10 ημέρες, και η συντήρηση του αποτελέσματος μία φορά κάθε δίμηνο.